NOVINKY EFN

Ochränci životního prost›edí PRO jadernou energii

Seznam archiv¿, dostupn¿ch na Internetu

NOVINKY EFN jsou zasíläny tradiæní poötou vöem ælen¿m EFN a e-mailem sv¿m korespondent¿m. Archivy jsou rovnìž dostupnÌ na internetu (pro p›ístup do archiv¿ kliknìte níže)

Novinky EFN : N°11 - Valnä hromada EFN, 18. ›íjna 2002

- v angliætinì : http://www.ecolo.org/efn-news/EFN11.en.html

- ve francouzötinì : http://www.ecolo.org/efn-news/EFN11.fr.html

Obsah n°11: Review of the year's activities and substantive report of the President - Local correspondents of EFN - Financial report for the year 2001 - Election of the Board of Directors of EFN - Membership statistics: the growth of the association - EFN presentations at expositions: about a million visitors informed by our expos this year - The Communication Group (Gr COM) and lectures given by EFN - Visits to nuclear sites - EFN in Japan - The book "Environmentalists For Nuclear Energy" - Mailing lists of EFN - The web site - Earth Summit at Johannesburg - Documents on nuclear energy - A new presentation document - Subcommittees - Projects and priorities for the coming year.

Novinky EFN : N°10 - Valnä hromada EFN, 10. listopadu 2001

- v angliætinì : http://www.ecolo.org/efn-news/EFN10.en.html
- ve francouzötinì :

Obsah n°10 : Review of the year's activities and substantive report of the President - Local correspondents of the Association Financial report for the year 2000. Election of the Board of Directors. Membership statistics: the growth of the association. EFN presentations at expositions: about a million visitors informed by our expos this year. Presentation of the Communication Group and lectures given by EFN. EFN's informational activities in Finland. Visits to nuclear sites. Mailing lists of EFN. Documents on nuclear energy. Subcommittees within EFN. Orientations and priorities for the coming year. How to become a member of EFN.

Novinky EFN : N°9 - Valnä hromada EFN, 18. listopadu 2000

- in English : http://www.ecolo.org/efn-news/EFN9.en.html
- in French :
- in German :
- in Italian :

Obsah n°9 : P›ehled roæních aktivit a zäsadní zpräva presidenta. Udälost roku. Finanæní zpräva za rok 1999. Místní korespondenti Asociace. Volba ælen¿ p›edstavenstva. Statistika ælen¿: r¿st asociace. Presentace EFN na v¿staväch: na naöich v¿staväch bylo tento rok informoväno asi milion nävötìvník¿. Presentace Skupiny pro komunikace a p›ednäöky organizovanÌ EFN. Nävötìvy na jadern¿ch pracoviötích. Elekt›ina v Brazílii. P›írodní radioaktivita v Guarapari. Seznam e-mail¿. Dokumenty o jadernÌ energii. Podv¿bory EFN. Orientace a priority pro p›íötí rok. Jak se stät ælenem EFN

Novinky EFN : N°8 - Valnä hromada EFN, 11.prosince 1999

- v angliætinì : http://www.ecolo.org/efn-news/EFN8.en.html
- ve francouzötinì :
- v italötinì :

Obsah n°8 : Zpräva z v¿roæní valnÌ hromady 11.prosince 1999 - V¿roæní zpräva presidenta EFN - Místní korespondenti EFN - P›edstavenstvo EFN - Statistika ælen¿ EFN - Finanæní zpräva EFN za rok 1999 - V¿stavy EFN, orientovanÌ na informoväní ve›ejnosti : letos bylo informoväno asi 1 milion nävötìvník¿ - Skupina EFN pro komunikaci - Nävötìvy EFN na jadern¿ch pracoviötích v roce 1999 - Soudní p›e a akce EFN - Seznam e-mail¿ EFN - Informace EFN, argumenty a dokumenty o jadernÌ energii - Podv¿bory EFN - Projekty EFN a orientace do budoucna.

Novinky EFN : N°7 - Valnä hromada EFN, 7. listopadu 1998

- ve francouzötinì : http://www.ecolo.org/efn-news/EFN7.fr.html
- v italötinì :

Obsah n°7 : V¿roæní Zpräva z valnÌ hromady 7.listopadu 1998 - v¿roæní zpräva presidenta EFN - Místní korespondenti EFN - P›edstavenstvo EFN - Statistika ælen¿ EFN - Finanæní zpräva EFN za rok 1998 - V¿stavy EFN k informoväní ve›ejnosti : tento rok bylo informoväno asi 992 000 nävötìvník¿ - projekty EFN a orientace do budoucnosti.

Novinky EFN : N°6 - Valnä hromad EFN 8. listopadu 1997

- ve francouzötinì : http://www.ecolo.org/efn-news/EFN6.fr.html
- v holandötinì :
- v italötinì :

Obsah n°6 : V¿roæní zpräva z valnÌ hromady 8.listopadu 1997 - v¿roæní zpräva presidenta EFN - Místní korespondenti EFN - P›edstavenstvo EFN - Statistika ælen¿ EFN - Finanæní zpräva EFN za rok 1997 - V¿stavy EFN k informoväní ve›ejnosti : tento rok informoväno asi 500 000 nävötìvník¿ - P›íötí v¿stava : Naturissima v Grenoblu - Projekty EFN a orientace do budoucnosti.

Novinky EFN : N°5 - 9. ›íjna 1997

- ve francouzötinì : http://www.ecolo.org/efn-news/EFN5.fr.html
- v italötinì :

Obsah n°5 : Odpovídäme na faleönÌ, ale rozöí›enÌ m¿ty - AtomovÌ bomby a civilní jadernä energie nejsou totÌž - R¿st pot›eb energie tÌto planety - Jadernä energie je kompaktní, levnä a p›ätelskä k životnímu prost›edí - Porovnäní 1000 MW uhelnÌ a jadernÌ elekträrny - Globälní näklady na jadernou energii - Chraàte p›írodní zdroje ! - O SuperfÌnixu - Jadern¿ odpad - Jadernä komunikace - Jak nìkterÌ proti-jadernÌ organizace tahají peníze z kapes daàov¿ch poplatník¿.

Novinky EFN : N°4 - 9.zä›í 1997

- ve francouzötinì : http://www.ecolo.org/efn-news/EFN4.fr.html
- v italötinì :

Obsah n°4 : P›íötí valnä hromada EFN - Historie EFN - Tiskovä zpräva EFN z 22.æervna 1997 - Triæka EFN - Dobrovolníci jsou v EFN vítäni.

Novinky EFN : N°3 - 20.zä›í 1997

- ve francouzötinì : http://www.ecolo.org/efn-news/EFN3.fr.html
- v italötinì :

Obsah n°3 : Konference po›ädanä presidentem EFN pro Asociaci ve›ejnÌho povìdomí mezinärodní reality (PAIR) 20.listopadu 1996 - àvod - Energie & zneæiötìní - Energie & demografie - Historie jadernÌ energie - JadernÌ nehody - Pouæení z ¼ernobylu - Porovnäní ¼ernobylu a TMI - Reaktory budoucnosti - Jadern¿ odpad - P›írodní zdroje uranu - RychlÌ neutronovÌ reaktory - Vöechno je relativní - P›írodní radioaktivita - Zävìr : ve prospìch životního prost›edí.

Novinky EFN : N°2 - 18.zä›í 1997

- ve francouzötinì : http://www.ecolo.org/efn-news/EFN2.fr.html
- italötinì :

Obsah n°2: JAMES LOVELOCK, jeden ze zakladatel¿ svìtovÌho hnutí za životní prost›edí, autor teorie Gaia, ›íkä, že je zastäncem æistÌ jadernÌ energie - EFN je odmítnuta organizätory protijadernÌ v¿stavy o životním prost›edí - Konference v æervnu 1997 v New Yorku - EFN podporuje francouzsk¿ president Jacques Chirac.

Novinky EFN : N°1 - 6.zä›í 1997

- ve francouzötinì : http://www.ecolo.org/efn-news/EFN1.fr.html
- v italötinì :

Obsah n°1: Vítejte v EFN ! - Pro-jadernÌ setkäní v Lyonu 2.zä›í - EFN se oficielnì setkävä s ministerstvem pro životní prost›edí - Diskuse EFN s p›edstavitelkou ministerstva pro životní prost›edí - Dominique Voynet - V¿tah z diskuse - Tisk - ¼lenovÌ a sponzo›i EFN.

Homepage  Objednävka na seznam e-mail¿ EFN  P›edplaÕte su EFN