Program úinnosti EFN

Next general assembly :

Valnö hromada Asociace Ochrönc¿ životního prost›edí se konö každ¿ rok ve útvrtím útvrtletí. Konöní p›íötí valní hromady je plönovöno v Houilles : 55 rue Victor Hugo, 78800 Houilles, France (10 minut od Pa›íže, v dosahu metra, taxi nebo vlaku).(pro p›ístup k dalöím instrukcím a mapöm kliknìte zde)

on a Saturday of December at 4:00 pm (date yet to be decided, subscribe to the mailing list for free to be informed) - Valnou hromadu bude ve 16 hodin p›edchözet sch¿zka p›edstavenstva. O p›esním datu bude informovöni dopisem.

K úúasti jsou srdeúnì zvöni vöichni úlenoví a korespondenti. Zúúastnit valní hromady jsou oprövnìni úlenoví EFN nebo korespondenti EFN, nebo pozvaní EFN.

Chcete-li se spojit s osobou, kterö mö na starosti organizaci valní hromady: exposAecolo.org (spam prevention: replace A by @ in the e-mail address before sending the message)

P›eútìte si aktuölní: Zprövu z poslední valní hromady EFN

Some of the participants at the General Assembly of EFN (for a high definition version : click here)

Program dalöích v¿stav :

EFN se minul¿ rok podílela na v¿stavöch s tímaty zdraví a životního prost›edí, kterí shlídlo celkem asi jeden milion növötìvník¿. I tímto zp¿sobem se EFN snaží p›ispìt k öí›ení užiteún¿ch informací o energii a životním prost›edí. Pokud se chcete spojit s osobou, kterö mö na starosti v¿stavy, piöte na: exposAecolo.org (spam prevention: replace A by @ in the e-mail address before sending the message)

Nejbližöí dalöí v¿stavy jsou plönovöny takto :

- The forthcoming expos will be displayed here when announced.

Please contact us if you wish to help EFN participate and present its activities to the public in these expos (you can come help us at the booth, or make a donation), or to organize EFN lectures or EFN booths in similar expos in your country.

Na tìchto v¿stavöch EFN nabízí :

- vöeobecní informace o jaderní energii a životním prost›edí.
- presentace knihy "Ochrönci životního prost›edí PRO jadernou energii",
- presentace EFN, úinnost EFN, informaúní bulletin,
- možnost setköní s presidentem EFN, ökolení, a setköní s ostatními úleny EFN,

- možnost kladení jak¿chkoliv otözek z oblasti energie a životního prost›edí.
- možnost podpisu Petice ve prospìch úistí jaderní energie.

Domnívöte-li se, že byste na tìchto v¿stavöch mohli pomoci p›ipravovat a presentovat stanoviska EFN, t›eba i jen po dobu nìkolika hodin, jste vítöní (vöe, co od vös oúekövöme, je distribuce nìkter¿ch informací, uvítöní növötìvník¿, p›edstavovöní knihy a odpovìdi na nìkterí velmi jednoduchí otözky). Nejsou nutní žödní speciölní schopnosti, pouze chuí pomoci sdìlovat nìkterí užiteúní informace. Vaöe pomoc je velmi vítöna. Zavolejte nöm, prosím a pomozte nöm s organizací. Budete-li mít chuí p›ijet a pomoci nöm, m¿žete volat nejpozdìji do 1 dne p›ed každou v¿stavou na tel.ú. : +33 1 30 86 00 33 (›editelství institutu), nebo bìhem v¿stav na tel. ú. : +33 6 11 84 88 00 (mobil).

Vaöe pomoc je zvlöötì užiteúnö :
- den p›ed v¿stavou od 15:00 údo 19:00 (montöž stönku)
- bìhem v¿stavy po dobu p›ístupu ve›ejnosti (informace növötìvník¿m)
- bìhem ökolení, veden¿ch EFN, víkendy a v dobì siln¿ch növötìv
- poslední den v¿stavy, obzvlöötì hodinu p›ed uzavírací dobou do 3 hodin po uzavírací dobì (demontöž stönku).

Kontakt s osobou zodpovìdnou za v¿stavy EFN je možn¿ na

Dalöí úerství zprövy!

Chcete-li pravidelnì dostövat úerství emailoví zprövy, kterí se t¿kají v¿stav EFN, interview, novinov¿ch úlönk¿, dat p›íötích valn¿ch hromad a dalöí novinek v naöí úinnosti, m¿žete si je objednat (zdarma) na: Seznamy e-mail

Vì›íme, že se s vömi brzo setköme !