Programul de activitati al AEPN

 

Urmatoarea adunare generala anuala :

Adunarea generala anuala a AEPN este organizata in fiecare an. Urmatoarea adunare generala anuala este prevazuta a avea loc la sediul asociatiei in regiunea pariziana in nr. 55 rue Victor Hugo, 78800 Houilles (planul de acces) :

on a Saturday of December at 4:00 pm (date yet to be decided, subscribe to the mailing list for free to be informed)  - (Adunarea Generala este in principiu precedata de o reuniune a Biroului).

Pentru a contacta responsabilul cu organizarea adunarii generale : agAecolo.org (spam prevention: replace A by @ in the e-mail address before sending the message)

Cititi : Darea de seama a ultimei adunari generale

 

Some of the participants at the previous General Assembly of EFN (for a high definition version : click here)

 

Programul de expozitii :

In ultimul an, AEPN a participat la mai multe expozitii totalizand circa un million de visitatori, contribuind astfel la informarea publicului ain legatura cu energia, protectia mediului si viitorul planetei noastre. Expozitiile planificate sunt urmatoarele :

- The forthcoming expos will be displayed here when announced.

Please contact us if you wish to help EFN participate and present its activities to the public in these expos (you can come help us at the booth, or make a donation), or to organize EFN lectures or EFN booths in similar expos in your country.

Daca intentionati sa dati o mana de ajutor asociatiei, in orice dupa amiaza, sunteti bineveniti (este vorba de a ajuta la prezentarea standului si inregistrarea vizitatorilor). Nu se cere nici-o competenta deosebita, doar putina bunavointa. Va vom trimite o legitimatie pentru acces gratuit al expozantilor. Ajutorul dumneavoastra este totdeauna binevenit. Contactati-ne in acest caz pentru a coordona organizarea inainte de expozitie la numarul : +33 1 30 86 00 33, sau in timpul expozitiei la numarul : +33 6 11 84 88 00.

Ajutorul dumneavoastra este deosebit de util :
- la supraveghere in prima zi a expozitiei de la ora 15 la 21(montarea standului)
- in timpul expozitiei in orele de acces a publicului
- in timpul conferintelor, la sfarsit de saptamana si in orele de mare afluienta
- in ultima zi a expozitiei cu 1 ora inainte de inchidere pana la ora 22 aproximativ (demontarea standului).

Pentru contactarea responsabilului expozitiilor :
exposAecolo.org (spam prevention: replace A by @ in the e-mail address before sending the message)

Datele conferintelor viitoare ale AEPN :

AEPN organizeaza circa cincizeci de conferinte privind energia nucleara mai ales in Franta si ocazional in strainatate. Pentru a cunoaste tematica conferintelor, datele si locurile de desfasurare, puteti cosulta direct site-ul internet al grupului de comunicare (GR COM) al AEPN (tastati pe adresa) :

Prezentarea de conferinte : http://www.ecolo.org/conferences/presentation_of_conf/confintroro.htm

datele si locurile conferintelor viitoare : http://www.ecolo.org/www.ecolo.org/conferences/list_conf/list_conf.ro.htm

 

Pentru a fi informati permanent

Veti fi avertizati prin e-mail asupra activitatilor noastre daca sunteti pe lista de distributie a mesajelor asociatiei.

Pe curand !